Huvudet på en man före och efter hårtransplantation

Gör en hårtransplantation i Turkiet

En populär semesterdestination för svenskar har varit Turkiet som erbjuder det mesta. Svenskar har dragits till Turkiet för bad och värme samt aktiviteter för hela familjen. På senare år har det dock blivit allt populärare att åka till Turkiet för att utföra skönhetsingrepp.

Många som åker till Turkiet för att göra skönhetsbehandlingar passar också på att samtidigt ta semester. Väljer du att till exempel göra en hårtransplantation i Turkiet kan du oftast välja mellan olika paket. I dessa paket ingår det oftast en lyxig hotellvistelse, transport till och från hotellet samt enstaka måltider. Du får också möjlighet att njuta av allt som Turkiet har att erbjuda.

Billigare men lika bra kvalitet

En av anledningarna till att många väljer att göra sina skönhetsingrepp i Turkiet är kostnaden. Jämfört med priserna i Sverige kommer du billigt undan utan att kompromissa med kvalitet. Turkiet har varit en populär turistdestination för svenskar i många år. Populära städer att besöka är bland annat Alanya och Istanbul.

Hårtransplantation passar både män och kvinnor

Skönhetsingrepp lockar inte bara kvinnor utan det har även skett en ökning hos män att testa på olika ingrepp som exempelvis hårtransplantation och botox. Det rekommenderas alltid att göra skönhetsingrepp hos licenserade läkare och kliniker. Många ser håret som en stor del av en själv och vissa har naturligt håravfall i tidig ålder.

Ökat intresse för hårtransplantation

Hos svenskar har det skett ett ökat intresse för just hårtransplantation. Innan du genomgår en hårtransplantation är det viktigt att läsa sig in på vad det betyder. Du kan till exempel behöva följa vissa rekommendationer både före, under och efter din hårtransplantation. Det kan till exempel vara att du behöver ändra din kost och dagliga aktiviteter.

Viktigt att tänka på inför en hårtransplantation

  • Läs på om processen kring hårtransplantation
  • Följ de rekommendationer som ges
  • Försök hålla en hälsosam kost för bästa resultat

Istanbul – en stad där Europa möter Asien

Turkiet som resedestination bjuder inte bara på värme och sol. För storstadspuls är huvudstaden Istanbul ett populärt resmål och de som har besökt staden säger att det är en blandning av Europa och Asien. Istanbul har även ett bra shoppingutbud och uteliv med många restauranger och barer. Utanför Istanbul kan du njuta av sol och bad. Du bör dock kolla upp vad rekommendationerna är efter en hårtransplantation.